Momfit - Barselsbootcamp ved Pernille Tøsti

Kom i form & kickstart din træning under din barsel, sammen med dit barn ♥
Tilmeldingerne til barselsbootcampen uge 1 til og med uge 7 i er nu åben, så skynd dig at tilmelde dig hvis du vil sikre dig og din baby en plads på holdet. Send en mail til info@kost-traening.dk eller brug kontaktformularen.

Bootcampen indeholder:

  • 2 ugentlige træninger mandag og fredag kl. 11:15-12:15 i Gistrup, Aalborg.
  • Personlig træning på et lukket hold med 5 andre kvinder og deres babyer (Max. 6 pers. i alt)
  • Mulighed for sparring om diverse emner indenfor efterfødselstræning
  • Lær hvilke øvelse der er gavnlige, og hvilke man eventuelt bør undgå
  • Kom i form og blive strammet op. Vægttab kan også være et formål med forløbet. Der kan tilkøbes kostplaner og samtaler, til fordelagtige priser. 10% rabat på kostforløb i forbindelse med bootcampen.
  • Få en bedre fysik, balance og psykisk velvære.
  • Individuel tilpasset træning, ud fra dit niveau og dine forudsætninger

Hvis barnet ikke ønsker at være med til nogle øvelser, bruger vi i stedet en kettlebell og andre træningsredskaber, mens dit barn hygger med træneren og de andre børn.

Pris og tilmelding: 2mdr.

  • 3000,- for hele forløbet
  • 2750,- for early bird pris, ved betaling indenfor 4 uger før opstart.

Du kan tilmelde dig 8 uger efter fødsel, og hvis lægen har sagt god for træning/bevægelse. Vi skal ikke have dokumentation, men vi anbefaler at disse krav imødekommes.

Der skal minimum være 4 deltagere for at holdet bliver afholdt, ellers får i refunderet jeres penge. Tilmelding er gældende når faktura er betalt. Fakturaen sendes direkte på mail.
Der kommer løbende nye hold ud fra efterspørgsel, så hold øje med facebook siden og begivenhederne, hvis datoerne ikke passer nu her 🙂 Eller bliv skrevet op på vores uforpligtende venteliste til næste ledige hold.

Tilmelding til bootcampen

Er du klar på et bootcamp forløb med dig og din baby? Eller ønsker du at høre nærmere om forløbet? Udfyld kontaktformularen nedenfor, så vender jeg tilbage hurtigst muligt 🙂

Bootcampen afholdes i samarbejde med Yogi & Yogini (Børneyoga), og vi har etableret et stærkt samarbejde med Den Grønne Ælling (Secondhand børnetøj), hvilket giver jer mulighed for at besøge deres hyggekrog og benytte deres fasciliteter efter hver træning. Her stilles mikroovn og toilet forhold og pusleplads til rådighed – og derudover er man mere end velkomne til at shoppe lækkert børnetøj og dametøj i butikken 🙂