Udtalelser fra tidligere klienter

Pernille motiverer og tilpasser træningen til netop dig. Jeg har trænet med Pernille i flere år og udover et stort engagement i egen træning, har hun altid en motiverende og coachende tilgang til andre atleter/motionister.
Crossfit kostplan personlig træning
Nanna Simonsen
Personlig træning
Jeg har trænet sammen med Pernille i godt et års tid nu, og jeg har oplevet hendes helt store dedikation i form af at hjælpe andre. Det er alt fra justering af teknik i diverse øvelser, samt gode råd i forbindelse med kost og herunder vægttab.
kostvejledning vægttab motivation
Pia Jakobsen
Kost & Træning
Jeg har været i et forløb hos Pernille i 3 mdr. Mit ønske var at tabe 5-7 kg og komme i lidt bedre grund form. Mit valg faldt på Pernille grundet hendes positive væsen og super profesionelle tilgang.
Kostplan nemt vægttab
Sigrid B. Jakobsen
Kostforløb
Tak er et fattigt ord, for du har virkelig hjulpet mig igennem, efter at være startet på nul. Jeg ved godt, at meget af arbejdet har jeg selv været skyld i, men det ville aldrig være lykkedes, hvis det ikke havde været fordi, at du har støttet, hjulpet, motiveret og ikke mindst troet på, at jeg kunne nå meget længere, end hvad jeg troede der var muligt. OG den mentalitet, den tager jeg mig med videre.
Josephine
Sportsoptimeret kostforløb